Wist je dat er nog woningen beschikbaar zijn in de Bangertse Tuin? 2 Semi-bungalows, ideaal voor als je gelijkvloers wilt wonen, met voldoende ruimte voor logees. Én met een héérlijke tuin aan het water!

Prachtige plek, wonderschoon wonen!

Nog slechts 2 woningen beschikbaar!

In de Bangertse Tuin woon je in het hart van wat ooit een bloeiend fruitteeltgebied was. De ‘bloeiende Bangert’. Net ten noordoosten van het historische Hoorn was dit eeuwenlang hét fruitteeltgebied van West-Friesland. Toen ook wel bekend als ‘De Betuwe van West-Friesland’. Een streek met vele boomgaarden, vol fruitbomen, met oa. aalbessen, appels, peren en pruimen. En later in druivenkassen moerbeien, frambozen, rode en witte druiven en zelfs kiwi’s.

In de Bangertse Tuin zijn nog slechts 2 woningen vrij! Dit zijn 2 semi-bungalows met een ruime tuin en aan het water. Hier kun je gelijkvloers wonen en dus – onafhankelijk van leeftijd of fysieke toestand – zorgeloos wonen! Wil jij een levensbestendige woning die óók de ruimte biedt om (logerende) familie en kleinkinderen te ontvangen? Deze woningen hebben het allemaal. Kijk maar!

Bekijk de (nog vrije) woningen
image alt

Historische Bangertse fruittuin

Het project de Bangertse Tuin bestaat uit 16 bijzondere woningen op een bijzondere en historische fruittleeltlocatie in Blokker. Daar waar ooit appels en peren groeiden en de fruitbomen bloeiden, woon je op een unieke plek.

In de Bangertse Tuin ben je geheel omsloten door kleine slootjes en bestaande bebouwing. Knus, met veel privacy en in een ruime en luxe woning. Aan het water, aan een park en naast een (behouden) historische Bangertse fruittuin met oude druivenserrres én een monumentenstatus.

image alt

De plek: een historische (fruit)tuin

De Bangert was en is een internationaal befaamd fruittuingebied. Plantdeskundigen uit heel Europa reisden in de 19e eeuw zelfs naar het gebied en keerden enthousiast terug. “Hier ligt de ganse cultuur nabij de woning. Gemakkelijk, vreedzaam en om zo te zeggen onbezorgd, leven de mensen hier in Bangert”.Lees meer over de plek

Royale woningen

De kindvriendelijke Bangertse Tuin bestaat uit vrijstaande woningen, 2-onder1-kapwoningen en semi-bungalows met een bijzondere architectonische uitstraling. Royale woningen met veel ruimte voor iedereen van jouw gezin. Zowel binnen, als buiten in de royale tuinen. En natuurlijk in het aangrenzende groene park. Lekker spelen, relaxen en heerlijk koel in de zomer.

Net als de projecten Kloosterpark, Klaverveld en Kievitsweide in andere delen van Bangert & Oosterpolder die eerder in verkoop gingen, is BPD Gebiedsontwikkeling niet de enige ontwikkelaar op deze bijzondere plek. Ook de ontwikkelaar VBM ontwikkelt hier een zelfde aantal luxe woningen.

Bekijk de woningen
Bangertse Tuin
Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder
Wanneer, wat en hoe? De woningen