Prachtige plek, wonderschoon wonen!

Alle woningen verkocht

In de Bangertse Tuin woon je in het hart van wat ooit een bloeiend fruitteeltgebied was. De ‘bloeiende Bangert’. Net ten noordoosten van het historische Hoorn was dit eeuwenlang hét fruitteeltgebied van West-Friesland. Toen ook wel bekend als ‘De Betuwe van West-Friesland’. Een streek met vele boomgaarden, vol fruitbomen, met oa. aalbessen, appels, peren en pruimen. En later in druivenkassen moerbeien, frambozen, rode en witte druiven en zelfs kiwi’s.

image alt

Historische Bangertse fruittuin

Het project de Bangertse Tuin bestaat uit 16 bijzondere woningen op een bijzondere en historische fruittleeltlocatie in Blokker. Daar waar ooit appels en peren groeiden en de fruitbomen bloeiden, woon je op een unieke plek.

In de Bangertse Tuin ben je geheel omsloten door kleine slootjes en bestaande bebouwing. Knus, met veel privacy en in een ruime en luxe woning. Aan het water, aan een park en naast een (behouden) historische Bangertse fruittuin met oude druivenserrres én een monumentenstatus.

Het project biedt in totaal 16 woningen, zowel vrijstaande woningen als (levensloopbestendige) woningen. Alle woningen zijn inmiddels verkocht en de bouw is in volle gang.

De Bangertse tuin in vogelvlucht
Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder
Wanneer, wat en hoe? De woningen