de Bangertse Tuin: perfect bereikbaar

Net als bij alle andere wijken in Bangert & Oosterpolder is de bereikbaarheid van dit dorpse wijkje uitstekend. Het woongebied Bangert & Oosterpolder biedt een prima netwerk van busdiensten en fietspaden van en naar het centrum van Hoorn.

Hoorn heeft maar liefst 2 treinstations: het centraal station in het centrum van Hoorn en het station Hoorn Kersenboogerd dat vlakbij Bangert & Oosterpolder ligt. Met de combi fiets-trein ben je dan zo in Enkhuizen, Purmerend en Amsterdam. Ideaal!

Met fiets naar trein: 6 minuten

De Bangertse Tuin ligt op een heerlijke fietsafstand van het centrum van Hoorn. Slechts in een kwartier! Dat betekent bijvoorbeeld dat je (middelbare)schoolgaande tieners in principe alles op de fiets kunnen doen. En moet je toch met de trein? Dan ligt NS-station Kersenboogerd op slechts 6 minuten. Met de elektrische fiets is dat natuurlijk nog korter en relaxter.

En in de zomer als je wilt chillen, zonnen, zwemmen, zeilen of surfen? Dan ben in je een kwartiertje aan het Markermeerder strand. 

Met de fiets

Met de auto

Met de auto rijd je binnen 10 minuten naar het centrum van Hoorn en ben je binnen 5 minuten op de provinciale weg (N307) tussen Hoorn en Enkhuizen. Via de N307 zit je zo op de snelweg A7 tussen de Afsluitdijk en Zaandam. En dat betekent dat je binnen 35 minuten in Purmerend, Alkmaar en zelfs Amsterdam kunt zijn.

Vragen? We staan je graag te woord
Winkels, scholen en vrijetijdsbesteding? Bekijk alle voorzieningen