Nieuwe wijk in Bangert & Oosterpolder

Inschrijving gesloten

Klaverveld: Rust en ruimte

Klaverveld is een nieuw wijkje in het woongebied Bangert & Oosterpolder, net iets ten noordoosten van het historische centrum van Hoorn. Met een perfecte ligging: aan de rand van de Hoorn, tussen Blokker en Zwaag. Dus vlakbij alle (stads)voorzieningen én de rust van het omliggende West-Friese platteland. Tussen stad en land en vlakbij het uitgestrekte Markermeer. 

image alt

Rustgevende dorpssfeer

De nieuwe wijk is ruim in opzet, met veel groen, overzichtelijk en kindvriendelijk. Met ruime woningen en een eigen knusse en rustgevende dorpssfeer. De ideale plek om te wonen en je kinderen te laten opgroeien.

In Klaverveld realiseren we in totaal 48 woningen, in 5 verschillende typen. Hoek- en tussenwoningen, 2 onder 1 kapwoningen, 1 vrijstaande woning en beneden- bovenwoningen. De woningen variëren in oppervlakte van 57 m2 (de bebo’s) t/m 155 m2 (de vrijstaande woning). Dus voor alleenstaanden, samenwoners en gezinnen. 

image alt

Ruim opgezet, groen en kindvriendelijk

In de nieuwe wijk Klaverveld woon je vooral lekker ruim, met voldoende ruimte voor je gezin. In een spiksplinternieuwe en duurzame woning, met net iets meer ruimte voor iedereen. En dat biedt natuurlijk allerlei mogelijkheden. Eindelijk eens geconcentreerd thuis kunnen werken in een aparte thuiswerkplek? 

Bekijk de woningen van Klaverveld

Tussen stad én platteland

In Klaverveld woon je op de grens van stad én platteland. Aan de ene kant altijd vlakbij de voorzieningen van Bangert en Oosterpolder en het centrum van Hoorn. En aan de andere kant ook vlakbij de rust en de natuur van het platteland.

Een vraag? Neem contact met ons op
Meer weten over de omgeving? Bekijk de ligging