Bekijk de woningen van Klaverveld!

9 februari '22

Alle 48 woningen van Klaverveld zijn nu (online) live. En dat betekent dat alle belangrijke informatie per woning beschikbaar is, waaronder de koopsom, het woonoppervlakte, de kenmerken, een omschrijving en de plattegronden. Wat is jouw favoriete woning?

image alt

Kijk en vergelijk!

In aanloop naar de verkoop van de 48 woningen van Klaverveld heb je vanaf nu meer en gedetailleerde informatie over alle woningen. Naast de precieze ligging van de woning en de tuin op de interactieve kaart, is er nu ook een korte beschrijving van alle woningen beschikbaar.

Maar je leest ook alles over de specificaties van de woningen, zoals het woon- en perceeloppervlak, de tuinligging en nog veel meer. En tot slot: van elke woning kunnen we nu ook de voorgevel laten zien!

En met al deze informatie kun je vanaf nu ook woningen met elkaar vergelijken. Wat is jouw ideale woning op deze bijzondere plek? Kijk en vergelijk! En sla jouw voorkeurwoning op in jouw Mijn Eigen-Huis-account. Dan ben je goed voorbereid op het moment dat de verkoop start. 

Bekijk de woningen

Zoek jouw ideale nieuwe woning(en)

Op de interactieve kaart hieronder kun je precies zien waar elke woning (en tuin) precies ligt in Klaverveld. Heel handig. En als je jouw favoriete woning of woningen hebt gevonden? Voeg ze dan toe aan je wensenlijst in jouw Mijn Eigen Huis-account. Dan ben je goed voorbereid als de verkoop binnenkort start.

Nog geen account? Maak er een aan
Benieuwd? Naar de woningen