Eerste bouwupdate Klaverveld

17 januari '23

Vorig jaar voorjaar gingen de woningen van Klaverveld in verkoop. Net voor de zomervakantie startte de voorbereidende werkzaamheden, in oktober startte de bouw en gingen de heipalen de grond in. En nu een eerste (korte) bouwupdate. In woord én beeld. 

Regelmatige bouwupdates

Na het voltooien van de heiwerkzaamheden is bij de eerste woningen inmiddels de fundering gereed. De allereerste contouren van de woningen (en buurt) worden nu zichtbaar. De beelden hiervan willen we je natuurlijk niet onthouden. 

Alle kopers worden door het aannemingsbedrijf Kuin bv. persoonlijk en gedetailleerd op de hoogte gehouden via een eigen nieuwsbrief. Deze wordt tijdens de bouwwerkzaamheden een aantal keren verstuurd.

Zodra de steigers van de woningen weer zijn verwijderd, organiseert de aannemer een Kijkdag voor de aanstaande bewoners. Eindelijk kan je dan voor het eerst rondlopen in hun eigen woning!

Zover is het (helaas) nu nog niet. In de komende periode houden we je regelmatig op de hoogte over de voortgang van de bouwwerkzaamheden.   

   

  Meer nieuws
  Over Klaverveld