Bouwupdate Klaverveld november 2023

28 november '23

Op de bouwplaats van de nieuwbouwwoningen in plan Klaverveld wordt er flink doorgewerkt. De afgelopen periode is de aannemer erg druk geweest (en nog steeds) met de afbouw van de woningen. De uitvoerder heeft weer een aantal mooie foto's gemaakt. 

image alt

Voortgang werkzaamheden

De tegelzetters zijn klaar in de eerste rij woningen en zijn nu begonnen met het tegelwerk in de 2-onder-1-kapwoning. Ook is er begonnen met het afmonteren van het sanitair. De binnenwanden van de helft van de woningen zijn al geplaatst. De volgende stap is het aanbrengen van de cementdekvloeren en het installeren van het leidingwerk in de wanden. Zodra dat is voltooid, kunnen de tegelzetters ook hier aan de slag. De bouw vordert gestaag en de aannemer is volop bezig om ervoor te zorgen dat alles op schema blijft.

nieuwbouw hoorn klaverveld
nieuwbouw hoorn klaverveld
nieuwbouw hoorn klaverveld
nieuwbouw hoorn klaverveld
image alt

Prognose oplevering

Inmiddels zijn de eigenaren van de eerste woningen al uitgenodigd voor de oplevering. Sommige nieuwe eigenaren kunnen dus al voor de kerst hun intrek nemen in hun langverwachte woning. De aannemer verwacht de laatste woningen op te leveren uiterlijk aan het einde van het 1e kwartaal in 2024. 

Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Wil je iets vragen? Neem contact op