Bouwupdate Klaverveld oktober 2023

25 oktober '23

Goed nieuws van de bouwplaats Klaverveld in Hoorn. De aannemer heeft een gloednieuwe bouwupdate gestuurd inclusief enkele foto's. Het is duidelijk te zien dat de bouw snel vordert en dat er grote stappen worden gezet. De voortgang is op de foto's goed te zien. 

image alt

Voortgang werkzaamheden

De goten zijn geïnstalleerd en de dakpannen gelegd op alle woningen. De meeste huizen zijn nu voorzien van isolatieglas en de buitenkant van de eerste woningen is reeds geschilderd. De woningen hebben een geheel nieuwe uitstraling gekregen omdat de steigers zijn verwijderd. Niet alleen buiten, maar ook binnen wordt er hard gewerkt aan de afwerking. De trappen zijn al geplaatst en de tegelzetter en stukadoor zijn begonnen met hun werkzaamheden in de eerste woningen.

De binnenwanden van de eerste 16 huizen zijn al ook al geplaatst en de helft van de woningen heeft een cementdekvloer. Binnen enkele weken begint de spuiter met het afwerken van de plafonds. Bovendien zijn de vloeren van de buitenberging gelegd en de eerste schuren geplaatst. Zodra de nutsvoorzieningen zijn aangesloten, is er een belangrijke mijlpaal bereikt en nadert de oplevering van de woningen.

Prognose oplevering

De aannemer streeft ernaar om te starten met opleveren van de eerste woningen in de 2e helft van november 2023. Het plan is om wekelijks zo'n 2 à 3 woningen op te leveren. De prognose wordt altijd gemaakt op basis van de nu aanwezige planning maar er kan altijd sprake zijn van onvoorziene omstandigheden waardoor de planning nog kan verschuiven.

nieuwbouw hoorn klaverveld
nieuwbouw hoorn klaverveld
nieuwbouw hoorn klaverveld
nieuwbouw hoorn klaverveld
nieuwbouw hoorn klaverveld
nieuwbouw hoorn klaverveld
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Wil je iets vragen? Neem contact op