De woningen van Klaverveld in beeld

13 december '21

Welke woningen komen in de nieuwe wijk Klaverveld? En hoe zien ze eruit? In aanloop van de verkoop van de 48 woningen in het 1e kwartaal van 2022 kunnen we de eerste beelden van de verschillende woningtypen laten zien. Hoek- en tussenwoningen, 2 onder 1 kapwoningen, beneden- en bovenwoningen en een vrijstaande woning.

De 5 woningtypen

In het Klaverveld komen in totaal 48 nieuwe woningen. In aanloop naar de verkoop van de woningen in het 1e kwartaal van 2022 kunnen we je nu de (aller)eerste beelden van alle woningtypen laten zien. 

  • 4 benedenwoningen met 1 slaapkamer (50 m2)
  • 4 bovenwoningen met 1 slaapkamer (61 m2)
  • 10 hoekwoning met 3 slaapkamers (112 m2 t/m 130 m2)
  • 23 rijwoningen met 3 slaapkamers (118 m2 t/m 124 m2)
  • 6 royale 2 onder 1 kapwoningen met 3 slaapkamers (131 m2 t/m 144 m2)
  • 1 vrijstaande woning met 3 slaapkamers (163 m2)

Op de kavelkaart hieronder, zie je precies waar het Klaverveld precies ligt. Ook kun je op deze kaart zien waar de woningtypen liggen. Geïnteresseerd? Schrijf je dan in voor dit project. Dan komt de informatie over de voortgang automatisch naar jou toe. 

Bekijk de woningtypen
image alt

Mijn Eigen Huis-account

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? De komende periode vind je steeds meer nieuwe informatie over de wijk en de woningen van het Klaverveld op de website. Wil je zeker weten dat je niks mist? Schrijf je dan nu alvast in op het project en maak een 'Mijn Eigen Huis-account' aan. Je ontvangt dan steeds praktische informatie over de wijk, de woningen en de uiteindelijke verkoop! 

Een account aanmaken is niet alleen handig, maar ook een must als je straks in Klaverveld wilt gaan wonen. Kost niets en verplicht je tot niks.

  Meer nieuws over het Klaverveld
  Een nieuwbouwwoning kopen. Hoe doe je dat?