Gratis inzicht in jouw financiële mogelijkheden

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je een woning toegewezen gekregen? Meld je dan nu aan voor een gratis oriëntatiegesprek met een van onze Rabobank adviseurs. Zij geven je graag en vrijblijvend inzicht in de mogelijkheden van een financiering en de bijbehorende hypotheeklasten. Maak kennis met onze adviseurs.

Hoe werkt het?

21 maart '22

Het hebben van inzicht in jouw financiële mogelijkheden, kan in je voordeel werken! Maak dan nu vrijblijvend een afspraak maken met een financieel adviseur van de Rabobank voor een gratis oriëntatiegesprek.

Maak kennis met onze adviseurs

De financieel adviseurs nieuwbouw van de Rabobank, Annet Pruntel en Irma Smit, zijn nauw betrokken bij Klaverveld. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor je nieuwe droomwoning in Hoorn. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken. Lees hier alle informatie over de hypotheken van de Rabobank.

Annet
Irma

En maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek voor jouw droomwoning in Klaverveld. Neem contact op met onze adviseurs Irma Smit of Irma Pruntel. 

Maak direct een afspraak
Woning kopen in Klaverveld? Hoe doe je dat?
Kijk! Dit zijn de woningen