Opgeleverd

Kloosterpark: wonen tussen groen en water

De nieuwbouwwijk Bangert & Oosterpolder leeft, mensen wonen hier naar volle tevredenheid. Er is ruimte voor nieuw leven! In de wijk Kloosterpark ontwikkelen we 26 moderne woningen, in het verlengde van de stijl in de wijk Kievitsweide - maar dan nét even anders. Hier geniet je met het hele gezin van een ruim huis in een groene en waterrijke buurt, waar de kinderen heerlijk op straat kunnen spelen.

image alt

Vrijstaand en 2 onder 1 kap

De nieuwe woonwijk fase 5A Noord ligt ten westen van De Strip, waar je alle voorzieningen van Bangert-Oosterpolder binnen handbereik hebt. Hier komen 8 ruime vrijstaande en 18 2-onder-1-kapwoningen met fijne tuinen. De 6 tweekappers op het noorden grenzen met de achtertuin aan het water. Hoor je het water al zachtjes kabbelen? De vrijstaande woningen en overige tweekappers kijken uit op het plantsoen in het midden van de wijk. Voor welke woning je ook kiest, je woont altijd prachtig tussen groen en water.

Bekijk de woningen
image alt

Ruime woningen voor het hele gezin

De woningen krijgen een breedte van 6 meter, waardoor je huis heerlijk ruim en vrij aanvoelt. Hier heb je alle ruimte om met je gezin te wonen en te leven, zonder dat je elkaar voor de voeten loopt. Verzamel ’s avonds in de grote leefkeuken en neem met elkaar de dag door - onder het genot van een hapje en een wijntje. De stijl van de woningen is traditioneel, met donkere gevelsteen, rechte vlakken en grote ramen. De woningen sluiten hiermee mooi aan bij de huizen in de aangrenzende wijk Kievitweide, met nét even andere accenten!