Opgeleverd

Bereikbaarheid Kloosterpark

Vanuit Kloosterpark heb je een uitstekende bereikbaarheid richting Zwaag, Hoorn en verder! Met 10 minuten fietsen sta je midden in Zwaag, of ben je in 10 autominuten in Hoorn. In de buurt van Kloosterpark liggen ook verschillende bushaltes. Rijd je met de bus naar Hoorn, dan vind je daar 2 treinstations die een goede verbinding hebben met onder andere Amsterdam.

Met de auto de wijk in en uit

Even winkelen of juist werken in Hoorn? Via De Strip rijd je binnen 10 minuten naar het centrum van Hoorn. Met de auto ben je daarnaast binnen 5 minuten op de N307, waarmee je vlot in Enkhuizen en op de A7 bent. Ook de N506 bereik je met 5 minuten. Steden als Purmerend, Alkmaar en Amsterdam bereik je allemaal binnen een half uur rijden.

image alt

Trap de pedalen in

Met de wind in de haren en vol in de pedalen: hoe lekker is het om op de fiets erop uit te gaan? Het dorpscentrum van Zwaag bereik je binnen 10 fietsminuten. Moet je bij het centraal station van Hoorn zijn? Daar ben je in zo’n 15 minuten. En vind je het fijn om lekker te fietsen zonder een einddoel? Trap de polders in, sjees langs de koeien en fiets je hoofd helemaal leeg.

image alt

Stap in het openbaar vervoer

Het openbaar vervoersnetwerk rondom Kloosterpark is goed, bushalte Westerblokker is om de hoek. Werk je in Amsterdam of wil je daar graag naartoe voor een dagje uit? Dan is de trein ideaal! Hoorn kent 2 stations, Hoorn en Hoorn Kersenboogerd. Vanaf hier sta je met 30 minuten op Amsterdam Centraal. En wist je dat er een rechtstreekse nachtbusverbinding is tussen Hoorn en Amsterdam? Fijn als je een avondje op stap bent geweest.