Opgeleverd

De bouwnummers van Kloosterpark staan online

20 oktober '20

De 26 bouwnummers van Kloosterpark staan nu online. Pak snel je laptop of tablet erbij en ga op zoek naar jouw perfecte woning. Je voegt jouw favoriete bouwnummers nu direct toe aan je wensenlijst.

image alt

Bekijk alle kenmerken

Nu alle bouwnummers live staan, kun jij je nog beter oriënteren. Alle kenmerken staan overzichtelijk weergegeven per bouwnummer. Je ziet dan bijvoorbeeld hoeveel woonruimte je hebt en het aantal slaapkamers. Alle woningen in Kloosterpark beschikken over een ruime tuin. Wordt het de 2-onder-1-kapwoning aan het water of toch de vrijstaande woning aan het groene park? Neem rustig de tijd om de bouwnummers met elkaar te vergelijken. Zo weet je dat je straks de goede keuze maakt.

Bekijk alle bouwnummers

Favorieten op je wensenlijst

De woningen waar je belangstelling voor hebt, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account aan hebt gemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina.

Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken. Het is ook mogelijk om tijdens de verkoopperiode op de button ‘Voorkeuren doorgeven’ bij het betreffende bouwnummer te klikken.

Maak account aan
Wat is er in de buurt? Voorzieningen Kloostpark
Ook wonen in Kloosterpark? Bekijk het aanbod