Opgeleverd

Update van de bouwplaats; alle kappen geplaatst

20 juni '22

De bouw van de 26 woningen in Kloosterpark fase 5a verloopt voorspoedig. Alle kappen zijn op de woningen geplaatst en voor de bouwvak worden alle dakpannen gelegd. De uitvoerder heeft weer een aantal mooie foto's gemaakt. Bekijk ze snel en lees meer over de bouwvorderingen en de prognose van oplevering van dit stukje Bangert en Oosterpolder.

image alt

Woningen in afbouwfase

Wanneer alle pannen op de woningen zijn gelegd, worden de goten gemaakt en wordt er gestart met het schilderwerk rondom de woningen. Als daarna het metsel- en voegwerk klaar is, worden de steigers afgebouwd. Je zult zien dat de woningen dan meteen een heel ander gezicht hebben!

Op dit moment zijn de 1e woningen overigens al in de afbouwfase. Bij bouwnummer 1 tot en met 13 zijn de trappen geplaatst en de cementdekvloeren aangebracht. Bij bouwnummer 1 t/m 4 zijn de gibobouwers al bezig met het plaatsen van de gibo-binnenwanden. Hierna kunnen achtereenvolgens de stucadoor (volgende week) en de tegelzetter aan de slag in deze woningen.

Kijkmoment en prognose oplevering

Wanneer de woningen uit de steigers zijn en de afbouwfase begint, is het bouwterrein veilig(er) te betreden. Alle kopers ontvangen dan een uitnodiging voor een kijkmiddag, van aannemingsbedrijf Kuin. Je kunt dan je eigen woning bekijken en controleren op het al gerealiseerde meer-/minderwerk en tegelafwerkingen. Ook keukens en andere inrichtingszaken kunnen dan eventueel worden ingemeten. De aannemer dringt er om veiligheidsredenen op aan om de bouwplaats buiten dit kijkmoment om niet te bezichtigen, ook niet op momenten dat er niet wordt gewerkt!

Op dit moment verwacht aannemer Kuin de woningen te kunnen opleveren in het 3e kwartaal van 2022, met mogelijke uitloop naar het 4e kwartaal. Het streven is dat de 1e woningen in september worden opgeleverd. Aan deze prognose kunnen geen rechten worden ontleend, omdat deze ook afhankelijk is van onvoorziene zaken als hevige regenval, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij Nutsbedrijven. Kuin houdt je op de hoogte van de planning via de nieuwsbrief. Hieronder kun je zien hoe snel de bouw al vordert! 

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op
Meer lezen over Kloosterpark? Naar het nieuwsoverzicht