Opgeleverd

Bouwvorderingen Kloosterpark fase 5a

22 december '21

Benieuwd naar de bouwvorderingen van de 26 woningen in Kloosterpark fase 5a? Lees dan snel verder. Naast de update vanaf de bouwplaats weet je dan ook wat de adressen in dit stukje Bangert en Oosterpolder worden.

De bouw verloopt voorspoedig

Op de bouwplaats verlopen de werkzaamheden nog altijd voorspoedig. Zo is er de afgelopen periode hard gewerkt aan de kalkzandsteen wanden zijn er vloeren gelegd. Van sommige woningen zelfs al de zoldervloeren. Naast het voorwerk dat de loodgieter aan het leidingwerk heeft verricht, ligt de focus van de aannemer nu op het metselwerk, zoals op de foto's op deze pagina al goed zichtbaar is. Binnenkort worden er steigers om de woningen neergezet zodat de metselaars op verdiepingshoogte verder kunnen metselen en de kozijnen boven geplaatst kunnen worden. 

Elle, Tom, Jan of pastoor Ammerlaan?

Woon jij straks in 1 van 26 woningen van Kloosterpark fase 5? Dan kom je aan de Elle Molstraat, Tom Karstenstraat, Jan Heesjesstraat of de pastoor Ammerlaanstraat te wonen. Wat exact de adressen met bijbehorende huisnummers worden, vind je in het overzicht dat via onderstaande button te downloaden is.

Download het huisnummerbesluit
Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op
Ook op zoek naar een nieuwbouwwoning? Bekijk de wijk Klaverveld