Opgeleverd

Wat gaan de woningen kosten?

3 november '20

De prijzen per woning zijn bekend in Kloosterpark. Wat betaal je straks voor een vrijstaande woning gelegen aan het park? En wat kosten de 2-onder-1 kapwoningen aan het water? In dit bericht lees je er alles over. Bekijk wat jouw droomhuis kost.

image alt

Prijzen Kloosterpark

De prijzen per woning zijn bekend van de 26 woningen in Kloosterpark. 

Vrij op naam
De woningen zijn vanaf €405.000 te koop. Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Op de pagina woningen vind je alle informatie per bouwnummer die je straks nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken. Selecteer jouw favoriete woning en bekijk welke bouwnummers daarin aangeboden worden, wat hun kenmerken zijn en wat de woning kost.

Bekijk de woningen

Wat kan ik lenen?

Nu je de prijzen per woning weet, vraag je je wellicht af of dit binnen jouw budget valt. Het is dan handig om te weten wat je kunt lenen. Hiervoor hebben wij een financieringstool in samenwerking met de Rabobank om jou alvast een eindje op weg te helpen. 

Financiering

Mijn Eigen Huis Account

Wil jij straks in aanmerking kunnen komen voor een van de woningen in Kloosterpark? Dan heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hierin zie je jouw favoriete bouwnummers, de verkoopdocumenten zodra deze gereed zijn en hier kan je straks je voorkeuren doorgeven als de verkoop is gestart. Via onderstaande button lees je hoe je een account kan aanmaken.

Account aanmaken
Wat is er in de buurt? Voorzieningen Kloostpark
Ook wonen in Kloosterpark? Bekijk het aanbod