Ontdek de woningen in Kloosterpark

21 juli '20

Een groene, waterrijke en kindvriendelijke omgeving: dat biedt Kloosterpark, de nieuwste wijk in Bangert en Oosterpolder. Hier vind je stijlvolle vrijstaande woningen en 2 onder 1 kapwoningen, grenzend aan water en plantsoen. Welke woning past bij jou?

image alt

26 woningen: vrijstaand en tweekapper

Bangert en Oosterpolder, het nieuwbouwgebied tussen Zwaag en Hoorn, krijgt er een kleinschalige wijk bij. Hier komen 26 stijlvolle nieuwbouwwoningen, preciezer gezegd: 8 vrijstaande woningen en 18 tweekappers. Ze krijgen een traditionele uitstraling, met een donkere gevelsteen, rechte vlakken en grote ramen. En mét een fijne tuin.

Bekijk de woningtypes
image alt

Langs groen en water

De 6 2-onder-1-kapwoningen die op het noorden liggen, grenzen met de achtertuin aan het water. Gooi na een lange werkdag je voetjes over de waterkant en laat de dag van je afglijden! De overige tweekappers en de vrijstaande woningen liggen aan een plantsoen midden in de wijk. Wonen aan het groen brengt rust, en zorgt voor een plek waar kinderen lekker kunnen spelen.

image alt

Kindvriendelijk en kleinschalig

Klimmen, schommelen en voetballen: spelen kunnen de kinderen zeker in Bangert en Oosterpolder! In deze kindvriendelijke wijk zijn voldoende speelplekken. Bovendien zorgt de kleinschalige opzet ervoor dat ze ook op straat veilig kunnen spelen. Verder is er in de multifunctionele accommodatie De Kreek alle ruimte voor sport en cultuur. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in Zwaag en Hoorn óf nog dichter bij huis: in winkelcentrum Bangert en Oosterpolder. Alles bij de hand!

Niets missen van de nieuwbouw in Kloosterpark?

De komende periode vind je steeds meer informatie over dit nieuwe wijkje op de website. Wil jij niets missen? Meld je dan aan als belangstellende en zorg dat je op de hoogte blijft!

Wanneer in verkoop? Planning Kroosvaren
Ook wonen in Kroosvaren? Bekijk het aanbod