Opgeleverd

17 november 2020

Online start verkoop Kloosterpark

Zet alvast in je agenda! Op dinsdag 17 november start om 10:00 uur de online verkoop van de 26 woningen in Kloosterpark in Zwaag. Op die dag zijn alle documenten te bekijken en kun je jouw voorkeur(en) doorgeven. Weet jij al welke woning jij kiest? Bereid je alvast voor!

Meld je aan als belangstellende

10 november '20

Heb jij je al aangemeld als belangstellende? Dan ontvang je op dinsdag 17 november een nieuwsbrief met link naar een speciale pagina waarop we het online traject uitleggen en wat je moet doen om je voorkeuren door te geven. Daarna ga je vanuit die pagina naar jouw account van Mijn Eigen Huis. Hier staan ook alle verkoopstukken zoals plattegronden, technische informatie over de woningen maar ook juridische documenten. Neem alles op je gemak door en stel gerust vragen als je die hebt.

Ben je nog niet aangemeld of heb je nog geen account? Geen probleem! Maak snel een Mijn Eigen Huis account aan. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 17 november de nieuwsbrief.

Account aanmaken

Verkoopprocedure en toewijzing

Als op 17 november de verkoop start kun je maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Dat doe je door jouw gewenste bouwnummers vanuit het woningoverzicht of de wensenlijst in het te winkelmandje plaatsen. Ze worden direct opgeslagen in jouw account. Voorkeuren doorgeven kan tot dinsdag 24 november 17:00 uur. Op donderdag 26 november is de uitslag van de toewijzing zichtbaar in jouw account én je ontvangt een e-mail. Je hebt dan maximaal 48 uur de tijd om je optie te bevestigen. Nadat je de optie hebt bevestigd bepaal jij vervolgens hoe je het aankoopproces wilt doorlopen

Heb je geen woning toegewezen gekregen? Dan krijg je daarvan ook bericht. Je ziet dan ook in jouw Mijn Eigen Huis account dat je reserve kandidaat bent. Als iemand afziet van de koop en jij bent de eerstvolgende reserve kandidaat, dan wordt er meteen contact met jou opgenomen. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Meer over de verkoopprocedure
Wat is er in de buurt? Voorzieningen Kloostpark
Ook wonen in Kloosterpark? Bekijk het aanbod