Waar komt jouw droomwoning te staan?

23 september '20

De kavelkaart van Kloosterpark staat online. Waar staat dat leuke huis precies? Hoeveel tuin zit er achter de woning? Waar kan ik parkeren? De 26 woningen in Kloosterpark vind je allemaal in de interactieve kavelkaart. Bekijk de ligging en klik door naar het huis voor meer informatie!

image alt

Kavelkaart en woningaanbod

In deze nieuwe wijk komen 26 stijlvolle nieuwbouwwoningen, preciezer gezegd: 8 vrijstaande woningen en 18 tweekappers. Ze krijgen een traditionele uitstraling, met een donkere gevelsteen, rechte vlakken en grote ramen. En mét een fijne tuin.

Kloosterpark is omgegeven door groen en vele watertjes. De 6 2-onder-1 kapwoningen op het noorden, grenzen met de tuin aan het water. De overige tweekappers en vrijstaande woningen liggen aan het park midden in de wijk. Onderaan zie je de kavelkaart, hierop kun je precies zien waar welk huis komt te staan. Let je even op de Noord-pijl links bovenaan? Zo zie je gemakkelijk hoe de zonligging is. 

Nieuwsgierig geworden naar de woningen?

Bekijk de woningtypes

Op de hoogte blijven?

Wil jij niets missen over deze nieuwe wijk Kloosterpark? Maak dan een Mijn Eigen Huis account aan. Wanneer je straks een woning wilt kopen in Kloosterpark, kan dat alleen als je een persoonlijk account hebt aangemaakt in Mijn Eigen Huis. Hier geef je digitaal jouw voorkeuren door als de verkoop start en beheer je jouw voorkeuren gewoon makkelijk online. Ook wordt je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen via de nieuwsbrief.

Maak een account aan
Wanneer in verkoop? Planning Kroosvaren
Ook wonen in Kroosvaren? Bekijk het aanbod