2 onder 1 kapwoningen Parkzijde #009

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Aan de rand van het Kloosterpark staat deze royale tweekapper; bouwnummer 9 met een dwarskap, de andere woning met een langskap. De woningen met aangebouwde berging staan op een ruim perceel van circa 316 m2, met de tuin op het zuidwesten en op de oprit plek voor 2 auto’s. Bouwnummer 9 heeft dankzij de dwarskap een ruime woonoppervlakte van maar liefst zo’n 148 m2. Ruimte genoeg voor al je woonwensen! En dankzij de grote raampartijen is de woning ook nog eens heerlijk licht. Kom even binnen!

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoningen Parkzijde #009

ca. 148 m2
4 kamers
Tuin
Zuid-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Gasloos wonen

We nemen gas terug: in Nederland gaan we stoppen met het gebruik van aardgas voor het verwarmen van woningen en bij het koken. In 2050 moeten we allemaal gasloos wonen. De woningen in Kloosterpark krijgen geen gasaansluiting.