2 onder 1 kapwoningen Parkzijde #016

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Aan de rand van het Kloosterpark staat deze royale tweekapper; bouwnummer 16 heeft een dwarskap, de andere woning een langskap. De woningen met aangebouwde berging staan op een ruim perceel van circa 309 m2, met de tuin op het zuidwesten en op de oprit plek voor 2 auto’s. Bouwnummer 16 heeft dankzij de dwarskap een ruime woonoppervlakte van maar liefst zo’n 144 m2. Ruimte genoeg voor al je woonwensen! En dankzij de grote raampartijen is de woning ook nog eens heerlijk licht. Kom even binnen!

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoningen Parkzijde #016

ca. 144 m2
4 kamers
3 woonlagen
Tuin
Zuid, West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Gasloos wonen

We nemen gas terug: in Nederland gaan we stoppen met het gebruik van aardgas voor het verwarmen van woningen en bij het koken. In 2050 moeten we allemaal gasloos wonen. De woningen in Kloosterpark krijgen geen gasaansluiting.