2 onder 1 kapwoningen Parkzijde #020

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Deze riante 2 onder 1 kapwoning met aangebouwde berging staat aan de rand van het park. Het is een prachtige woning met een warme uitstraling dankzij de oranje genuanceerde gevelsteen en de fraaie architectuur, met tuitgevel aan de voorzijde. Bouwnummer 20 heeft de entree aan de zijkant van de woning. Hier is tevens plek voor 2 auto’s, op de oprit naar de berging. Met een woonoppervlakte van circa 139 m2 en een ruime tuin met uitzicht op het park, is het hier heerlijk wonen! Iets voor jullie?

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoningen Parkzijde #020

ca. 139 m2
4 kamers
3 woonlagen
Tuin
Noord, Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Gasloos wonen

We nemen gas terug: in Nederland gaan we stoppen met het gebruik van aardgas voor het verwarmen van woningen en bij het koken. In 2050 moeten we allemaal gasloos wonen. De woningen in Kloosterpark krijgen geen gasaansluiting.