2 onder 1 kapwoningen Parkzijde #023

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Aan de rand van het Kloosterpark staat deze royale tweekapper; de ene woning met een langskap en bouwnummer 23 met een dwarskap. De woningen met aangebouwde berging staan op een ruim perceel van circa 340 m2, met de tuin op het noordoosten en op de oprit plek voor 2 auto’s. Bouwnummer 23 heeft dankzij de dwarskap een ruime woonoppervlakte van maar liefst zo’n 148 m2. Ruimte genoeg voor al je woonwensen! En dankzij de grote raampartijen is de woning ook nog eens heerlijk licht. Kom even binnen!

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoningen Parkzijde #023

ca. 148 m2
4 kamers
Tuin
Noord, Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Gasloos wonen

We nemen gas terug: in Nederland gaan we stoppen met het gebruik van aardgas voor het verwarmen van woningen en bij het koken. In 2050 moeten we allemaal gasloos wonen. De woningen in Kloosterpark krijgen geen gasaansluiting.