2 onder 1 kapwoningen Waterzijde #004

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Aan de noordwestkant van Het Kloosterpark komt een zestal fraaie 2 onder 1 kapwoningen op royale kavels aan het water. Een daarvan is deze ruime tweekapper met zijentree en een aangebouwde berging. Een prachtige woning met geel genuanceerde gevelsteen en antraciet gekleurde dakpannen. Bouwnummer 4 heeft een woonoppervlakte van circa 136 m2 en staat op een perceel van circa 330 m2, met de tuin op het noordwesten. Parkeren doe je op eigen terrein, waar op de oprit plek is voor 2 auto’s. Is dit wat je zoekt?

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoningen Waterzijde #004

ca. 136 m2
4 kamers
Tuin
Noord, West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Gasloos wonen

We nemen gas terug: in Nederland gaan we stoppen met het gebruik van aardgas voor het verwarmen van woningen en bij het koken. In 2050 moeten we allemaal gasloos wonen. De woningen in Kloosterpark krijgen geen gasaansluiting.