2 onder 1 kapwoningen Waterzijde #006

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Aan de noordwestkant van Het Kloosterpark komt een zestal fraaie 2 onder 1 kapwoningen op royale kavels aan het water. Een daarvan is deze ruime tweekapper met een licht bruine gevelsteen, afgewisseld met grijswitte accenten, en lekker veel raampartijen. Deze prachtige woning heeft een aangebouwde berging en een luifel boven de zijentree. Met een woonoppervlakte van circa 131 m2 biedt de woning van binnen alle ruimte voor je woonwensen. Parkeren doe je voor de deur. Op de oprit voor de berging is plek voor 2 auto’s.

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoningen Waterzijde #006

ca. 131 m2
4 kamers
3 woonlagen
Tuin
Noord, West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Gasloos wonen

We nemen gas terug: in Nederland gaan we stoppen met het gebruik van aardgas voor het verwarmen van woningen en bij het koken. In 2050 moeten we allemaal gasloos wonen. De woningen in Kloosterpark krijgen geen gasaansluiting.