Vrijstaande woningen Hofzijde #012

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

In het Kloosterpark komen 4 royale vrijstaande woningen in het Hof. Een daarvan is dit prachtige vrijstaande huis met dwarskap, uitgevoerd met een roodbruine gevelsteen. Bouwnummer 12 is een riante woning met een woonoppervlakte van maar liefst zo’n 156 m2 en een aangebouwde berging die vanuit de woning toegankelijk is. Ook woon je hier nog eens op een riante kavel van circa 485 m2, met de tuin op het zuidoosten. Creëer jij hier je eigen buitenkeuken, komt er een trampoline en misschien een luxe veranda? Mogelijkheden genoeg.

In aanbouw / bewoond

Vrijstaande woningen Hofzijde #012

ca. 156 m2
4 kamers
Tuin
Zuid, Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Gasloos wonen

We nemen gas terug: in Nederland gaan we stoppen met het gebruik van aardgas voor het verwarmen van woningen en bij het koken. In 2050 moeten we allemaal gasloos wonen. De woningen in Kloosterpark krijgen geen gasaansluiting.