Vrijstaande Woningen Parkzijde #007

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Deze exclusieve vrijstaande woning met aangebouwde berging staat heerlijk vrij op een hoek, aan de rand van het Kloosterpark. Deze woning met dwarskap heeft een warme uitstraling door de roodbruine gevelsteen, en biedt luxe en comfort met een woonoppervlakte van circa 156 m2. Hier woon je op een royale kavel met een grote tuin, die bovendien op het zuidwesten is gericht! De auto parkeer je op een van de 2 parkeerplaatsen op eigen terrein, op de oprit voor de berging. Zie jij jezelf hier al wonen? 

In aanbouw / bewoond

Vrijstaande Woningen Parkzijde #007

ca. 156 m2
4 kamers
3 woonlagen
Tuin
Zuid, West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Gasloos wonen

We nemen gas terug: in Nederland gaan we stoppen met het gebruik van aardgas voor het verwarmen van woningen en bij het koken. In 2050 moeten we allemaal gasloos wonen. De woningen in Kloosterpark krijgen geen gasaansluiting.