Vrijstaande Woningen Parkzijde #026

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Deze exclusieve vrijstaande woning met aangebouwde berging staat heerlijk vrij op een hoek en heeft uitzicht op het park. Het is een prachtige woning met een tuitgevel en een warme uitstraling, met een roodbruine gevelsteen en antraciet gevelelementen. Hier woon je op een riant perceel van maar liefst zo’n 462 m2, met een grote tuin en op de oprit voor de berging plek voor 2 auto’s. Van binnen biedt de woning, met een royale woonoppervlakte van circa 156 m2, veel luxe en comfort. Iets voor jullie? 

In aanbouw / bewoond

Vrijstaande Woningen Parkzijde #026

ca. 156 m2
4 kamers
3 woonlagen
Tuin
Noord, Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Gasloos wonen

We nemen gas terug: in Nederland gaan we stoppen met het gebruik van aardgas voor het verwarmen van woningen en bij het koken. In 2050 moeten we allemaal gasloos wonen. De woningen in Kloosterpark krijgen geen gasaansluiting.