Spectaculaire lichtjesavond

23 september '21

Op de 4e zaterdag van september is het elk jaar nationale burendag! Dat is dit jaar op zaterdag 25 september as. In Bangert en Oosterpolder vindt dan de 8e editie van de spectaculaire lichtjesavond plaats. Dit jaar geen rondtrekkende stoet in een specifiek deel van de wijk, maar wel een uitgekiende ‘versierkans’ voor alle straten in de wijk.

Alle bewoners in de wijk kunnen samen met de buren hun straat, huis en tuin versieren. Hoe meer verlichte huizen en tuinen, hoe indrukwekkender de lichtjesavond zal zijn!

image alt

Straatprijzen en kinderprijs

Bewoners die 3 huizen en tuinen naast elkaar hebben versierd, maken kans op één van de drie straatprijzen! Ook is het dit jaar mogelijk om een speciale versiervergoeding aan te vragen via de website van stichting B&O. Verder is er ook nog een verassende straatprijs voor de bewoners met de muzikaalste straat.

De kinderen maken kans op een leuke (groeps)prijs. Hier kan je aan mee doen door samen met je vrienden en vriendinnen je kleurrijkste outfit aan te trekken en je van je muzikale kant te laten zien. De foto’s kun je uploaden en delen via Facebook en Instagram (@lichtjesavond_bno_zwaag) van de lichtjesavond Bangert & Oosterpolder, laat zien wie je bent!

image alt

Speciale prijs voor een bijzonder opvallend individu!

Dit jaar is er een speciale prijs voor een bijzonder opvallend individu! De jury fietst tussen 20.00 uur en 21.30 uur door de wijk om de huizen te bewonderen. Op zondag 26 september worden winnaars op de site en op Facebook bekendgemaakt.

De organisatie van het jaarlijks terugkerende evenement is in handen van een aantal enthousiaste bewoners, stichting B&O en Stichting Netwerk. Voor de bewoners van de wijk dé gelegenheid om je buren, straat- en buurtgenoten eens persoonlijk te ontmoeten.

Download de FLyer (Pdf)