Verkoop Kievitweide gaat van start!

22 januari '20

Goed nieuws: de verkoop van Kievitweide in Bangert en Oosterpolder gaat van start! Deze nieuwe wijk in gemeente Hoorn bestaat uit 23 woningen in verschillende typen. De verkoop en online inschrijving start op 27 januari 2020.

image alt

Online inschrijving

Op maandag 27 januari a.s. opent de online inschrijving van de woningen in Kievitweide. Vanaf dan vind je alle benodigde verkoopdocumentatie in je persoonlijke portal Mijn Eigen Huis. Hier kun je dan direct jouw voorkeurswoning(en) doorgeven (maximaal 5). Inschrijven kan tot woensdag 5 februari 17.00 uur. Nog geen Mijn Eigen Huis account?

Woningaanbod Kievitweide

Het woningaanbod in Kievitweide in Hoorn is divers. Er komen 23 woningen in verschillende typen: 13 rij- en hoekwoningen, 8 2 onder 1 kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. De woningen zijn zeer duurzaam met een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van tussen de 0,18 en 0,2. Daarnaast zijn de woningen voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en een luchtwarmtepomp.

Interesse in een woning in Kievitweide? Kijk bij het woningaanbod voor de woning van jouw voorkeur en klik op het hartje om deze toe te voegen aan je favorieten in Mijn Eigen Huis account.