Wonen tussen dorp en stad

Bangert en Oosterpolder is een nieuw woongebied aan de noordoostkant van Hoorn, aan de oude dorpslinten van Blokker en Zwaag. Je woont hier landelijk, met het gezellige, historische centrum van Hoorn om de hoek. Bangert en Oosterpolder heeft het beste van 2 werelden: de charme van het wonen in een dorp, maar de voorzieningen en de sfeer van de stad dichtbij.

image alt

Veelzijdige wijk met West-Fries karakter

Bangert en Oosterpolder is een veelzijdige wijk met West-Fries karakter. Een wijk die rust en vrijheid ademt, dankzij vele groen- en waterpartijen. De langgerekte dorpskern 'de Westerblokker' en de Dorpsstraat van Zwaag bieden voorzieningen voor het dagelijkse levensonderhoud. Om de hoek ligt het gezellige, historische centrum van Hoorn. 

Bangert en Oosterpolder ligt aan de oude dorpslinten van Blokker en Zwaag en door de wijk loopt de 2 kilometer lange hoofdontsluiting 'De Strip', met aan een kant waterpartijen. Het noordelijke deel van het woongebied is al af en inmiddels al jaren bewoond, richting het zuiden wordt Bangert en Oosterpolder steeds verder uitgebreid. Bewoners noemen hun wijk vooral ruim en rustig, kleurrijk, gevarieerd en kindvriendelijk.

  Bereikbaarheid
  Wonen in Hoorn