Opgeleverd

Wonen tussen dorp en stad

Waterzicht is een nieuwbouwplan in de wijk Bangert en Oosterpolder, bij de dorpen Zwaag en Blokker. Alle woningen in het plan zijn verkocht. Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen van een nieuwe volgende fase van BPD in Bangert en Oosterpolder: de wijk Kievitweide.

Meer over Kievitweide

Een nieuwbouwplan op het geografisch middelpunt tussen landelijk wonen en stadse gezelligheid, de gulden middenweg voor wie twijfelt tussen stadse dynamiek en dorpse rust. Dat is de nieuwbouwwijk Waterzicht, in het midden van Bangert en Oosterpolder. Het plan ligt tussen het Unjerpad en de Westerveer/De Strip. Hier komen in totaal 42 woningen: 17 rijwoningen, 9 vrijstaande woningen en 16 tweekappers. Alle  woningen zijn verkocht en in aanbouw.

Waterzicht Bangert en Oosterpolder | Nieuwbouw Hoorn

Over Bangert en Oosterpolder

Bangert en Oosterpolder is een echt West-Friese wijk met afwisselende gevels en vele groen- en waterpartijen. De 1e bewoners kwamen in 2005 en sindsdien is de wijk gefaseerd ontwikkeld, met Waterzicht als nieuwste project. Bangert en Oosterpolder is een wijk voor iedereen: starters, senioren, tweeverdieners, jonge gezinnen en gezinnen met opgroeiende kinderen. Wie hier gaat wonen, voelt zich al snel thuis door het gemoedelijke karakter, het wooncomfort, de ruimte en het toenemende aantal voorzieningen. Wil je meer algemene informatie over Bangert en Oosterpolder? Bekijk dan de algemene website van de samenwerkende partners.